top of page

Kurk Isolatie

Kurk isolatie is een 100% natuurlijk, ecologisch isolatiemateriaal dat zeer goede isolerende en vochtwerende eigenschappen heeft. Het is namelijk een warm materiaal. Het is een uiterst veelzijdig materiaal en hierdoor voor allerlei isolatiedoeleinden geschikt. Daarnaast heeft het nog drie duidelijke voordelen. Je kan meer over onze producten vinden in onze webshop

Thermische Isolatie

Het materiaal kenmerkt zich door lage warmtegeleiding in combinatie met een langzame en geleidelijke afgifte van warmte/kou. Hierdoor is de isolatie effectiever in vergelijking met andere producten.

Anti Vibratie Isolatie

Het materiaal heeft bij belasting een natuurlijke neiging tot herstel (veerkracht) om te helpen voorkomen dat de verspreiding van trillingen over een bepaald oppervlak wordt overgedragen naar de aangrenzende ruimte.

Geluidsisolatie

Vermogen van een materiaal om de geluidsgolven te absorberen en ze in energie om te zetten en alleen een restant vrij te geven. Dit verschil tussen het absorptievermogen en de beginwaarde van het geluid resulteert in een akoestische isolatie

Ons product

Geëxpandeerde Isolatie Kurkplaten

Geëxpandeerde kurkplaten zijn natuurlijke kurkproducten die met dit speciale type geagglomereerde kurk geen polyurethaan of andere vulstoffen of additieven bevatten. Vanwege de verwerking bij hoge temperatuur zet het uit (vergelijkbaar met popcorn) en de suberine die dan vrijkomt is een natuurlijke lijm die de expanderende korrels bindt. Op deze manier produceren we een prachtig, natuurlijk en duurzaam materiaal dat een perfecte vibroisolatie, thermische isolatie en akoestische isolatie biedt.

Voordelen

Uitstekende thermo-akoestische prestaties van het systeem
Uitstekende mechanische weerstand
Uitstekende traagheid van het systeem
Dimensionale stabiliteit van het materiaal
Hoge duurzaamheid zonder verlies van eigenschappen
Gezonder natuurlijk product
Comfort met gezonde isolatie
Uitstekend ademend vermogen
Maakt energiebesparing mogelijk
Efficiëntie voor onbepaalde tijd

Schermafbeelding 2019-10-05 om 12.14.23.

Prijzen hangen af van verschillende kenmerken, neem daarom even contact op voor vragen en persoonlijk advies. 

Trotse partner met

page1image20610704_edited.jpg

Vragen? Neem contact op.

Poortweg 1 4613 BWBergen op Zoom | rob@kieskurk.nl | +31653150351

bottom of page